Wolhandkrabben-recept

Bisque, dat is wat je het beste kan maken van Chinese wolhandkrabben, zegt Harmen Ligthart uit Hindeloopen.

HIeronder zijn recept, overgenomen uit Foodlog

wolhandkrabbenrecept: klik voor een vergroting

Twitter @owinleiden

owinleiden RT @owinleiden: Nieuwsbrief 47 van Onder water in Leiden - https://t.co/M7asFFg9eQ Met daarin o.a.: De snoek op mijn trapje. Glazen 'bol':…
24hreplyretweet
owinleiden Nieuwsbrief 47 van Onder water in Leiden - https://t.co/M7asFFg9eQ Met daarin o.a.: De snoek op mijn trapje. Glazen… https://t.co/I3oLYsPNLe

Contact

"Onder water in Leiden" is onderdeel van "Aaf Verkade Adviseur Stadsgrachten"

Voor interviewverzoeken zie de contactpagina

Kijfgracht 12
2312 RZ Leiden
info@onderwaterinleiden.nl

KvK 64674487
BTW nummer NL163735694B01
NL47 Trio 0391068563 t.a.v. Verkade Stadsgrachten

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Privacy

Kleurplaat

onderwaterinleiden kleurplaat 1mb

Illustrator: Lisa Poot, Boostcartoon.nl